Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των αγορών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.dreamhousegavala.com μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

Τράπεζα: Πειραιώς
IBAN: GR 9501720410005041059440485
Δικαιούχος: Βαρβαρα Γαβαλά

Τράπεζα: Eurobank
IBAN: GR6502600980000900201377694
Δικαιούχος: Βαρβαρα Γαβαλά

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και λάβετε το email επιβεβαίωσης, θα πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό μας, την αξία των αγορών σας συμπεριλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση και να ξεκινήσει η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο e-mail: barbaragavala566@gmail.com.

2. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα
Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

3. Πληρωμή μέσω Viva Wallet
αλλά και με κάρτα, μέσα από το σύστημα της Viva Wallet. Δέχεται Mastercard, Visa κλπ.

4. Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε (Εντός Ελλάδος). Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που έχετε δηλώσει.

Επισημαίνεται ότι η πληρωμή με μετρητά, αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μόνο σε Ευρώ.

Shopping Cart
elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο