Πολιτική Αλλαγών – Επιστροφών

Για κάθε ζήτημα υποστήριξης που αφορά τις αγορές σας, τροποποίησης ή ακύρωσης παραγγελίας, αλλαγής, αντικατάστασης ή επιστροφής προϊόντων αλλά και για κάθε σχετική ερώτηση, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας “Κουρτίνες Γαβαλάς” τηλεφωνικά στο +30 2106640532 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: barbaragavala566@gmail.com.

Αλλαγή παραγγελίας
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.dreamhousegavala.com . Ωστόσο μπορείτε να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία, χωρίς καμία επιβάρυνση, εντός 3 ωρών από την καταχώρησή της. Η παραπάνω αλλαγή προϋποθέτει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302106640532 ή μέσω email στο barbaragavala566@gmail.com, οπότε θα ενημερωθείτε για το τυχόν κόστος αλλαγής και την ανάλογη διαδικασία.

Ακύρωση Παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο +302106640532 ή μέσω e-mail στο barbaragavala566@gmail.com εντός 3 ωρών από την καταχώρησή της, οπότε και θα ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές που έχετε ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Αλλαγές Προϊόντων & Επιστροφές προϊόντων
Η επιχείρησή μας δεν κάνει δεκτές αλλαγές προϊόντων και επιστροφές προϊόντων καθώς το ύφασμα κόβεται στις ανάγκες του πελάτη.

Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν ή λάθος στο περιεχόμενο της παραγγελίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας, αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής, εφόσον επιστρέψετε το εμπόρευμα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα σας υποδείξουμε, χρησιμοποιώντας την αρχική του συσκευασία και εσωκλείοντας την απόδειξη λιανικής στην εξής διεύθυνση: «Κουρτίνες Γαβαλάς Λεωφ. Μαραθώνος 15, Παλλήνη, Αττική».

Το ελαττωματικό προϊόν επισκευάζεται αναλόγως ή αντικαθίσταται και σας επιστρέφεται και πάλι με έξοδα της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή του, αντικαθίσταται με κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει για την αγορά. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του επιστρεφθέντος προϊόντος. Εάν η πληρωμή σας έχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολής ή τραπεζικής κατάθεσης, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Βασική προϋπόθεση για να δεχθεί η εταιρεία την επιστροφή προϊόντων για επισκευή/αντικατάσταση με υπαιτιότητα δική της, είναι το οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος να μην οφείλεται στην κακή χρήση του. Αν διαπιστωθεί ότι η φθορά οφείλεται σε κακή χρήση από τον πελάτη, το προϊόν δεν επισκευάζεται ούτε αντικαθίσταται αλλά επιστρέφεται και τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Κύριος στόχος μας, μέσω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.dreamhousegavala.com, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας ασφαλείς συναλλαγές για αγορές ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει πολυετή πείρα και βρίσκεται δίπλα σας με σεβασμό και σωστή ενημέρωση, πριν αλλά και μετά την παραλαβή των παραγγελιών σας, προκειμένου να λύσει οποιαδήποτε απορία ή τυχόν προβληματισμό σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00) τηλεφωνικά στο +302106640532, +306944730566 ή με αποστολή e-mail στο barbaragavala566@gmail.com.

Shopping Cart
elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο