ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

kourtines-gavalass113

Κουρτίνες Γαβαλάς

Κουρτίνες – Κουρτινόξυλα – Υφάσματα Επίπλων – Ρόλερ – Περσίδες & Είδη Δώρων Παλλήνη Αττική

Η εταιρεία μας “ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΒΑΛΑ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Παλλήνη, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της κουρτίνας από τις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωσή μας για τις εξελίξεις στο χώρο και τις νέες τάσεις της μόδας μας καθιστά ειδικούς στο να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις εσωτερικής σκίασης και διακόσμησης για την κατοικία σας, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Εκτός όμως, από την τεράστια γκάμα υφασμάτων κουρτινών και επίπλων, κουρτινόξυλων, συστημάτων εσωτερικής σκίασης, ταπετσαρίες τοίχου, χειροποίητες κατασκευές και είδη δώρων που διαθέτουμε, σας προσφέρουμε και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας

και διακοσμητές εσωτερικού χώρου έρχονται στο χώρο σας και σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις διακόσμησης. Κάνουμε προμέτρηση και δωρεάν δειγματισμό εξυπηρετώντας άμεσα την Παλλήνη και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Εφόσον επιλέξετε τα προϊόντα που αναδεικνύουν καλύτερα το χώρο σας και ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ, αναλαμβάνουμε την ραφή των κουρτινών και των υφασμάτων επίπλωσης, την παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα εμπορευμάτων που απευθύνονται σε όλα τα γούστα και κυρίως ικανοποιούμε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα εμπορευμάτων που απευθύνονται σε όλα τα γούστα και κυρίως ικανοποιούμε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις.

Shopping Cart
elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο